Knjiga, KLASIRANJE I PRERADA GLJIVA - 7evra

Datum objavljivanja: 11-09-2014 17:36:59 | Kontakt ime: poljomarket011 | 359 puta pregledan |

Danas gljive zauzimaju važno mesto u našem ukupnom izvozu roba. Ovo šumsko meso postaje tražena i ekskluzivna hrana. Zbog toga je u svetu intezivirana industrijska proizvodnja i kod nas se pojavio sve veci broj proizvodaca. Autor je predstavio komercijalne vrste gljiva koje se kod nas izvoze u sušenom, konzerviranom ili zaledenom stanju posebno naglašavajuci kako se pripremaju za izvoz i klasiraju (suve ili sveže). Pojašnjen je i proces konzerviranja, sušenja (prirodnim ili veštackim putem), hladenja i zaledivanja, konzervisanje toplotom i pomocu soli. Poslednji deo knjige je posvecen recetima za pripremanje ukusnih jela od gljiva.

Autor: Ibrahim Hadžic
Knjiga je štampana u broš povezu, opremljena kolor fotografijama na 140 strana.
ISBN: 86-7157-406-8
Cena: 800 din

Knjige saljemo brzom postom. Prosecna cena postarine je oko 190 dinara.
Narucena knjiga stize u roku od 2-3 dana.

Kontakt tel.064 00 50 118
Više informacija na: poljomarket .


Kontakt poljomarket011: Knjiga, KLASIRANJE I PRERADA GLJIVA

Telefon: 0640050118

*

*

*