NA KORAK OD EVINOG PRAGA, Autori: Milica Blagojević-Janković i Stanko Holcer

Datum objavljivanja: 08-10-2014 23:40:15 | Kontakt ime: Prodaja Knjiga | Mesto: Beograd | 827 puta pregledan |Roman "Na korak od Evinog praga" je opora realna prica koja se cesto dogadja, ali se o njoj retko govori. Ovo je prica koja potvrdjuje istinu da ljubav nema granica.
Marko i Eva su se sreli pre dvadeset godina. On je bio profesor na Akademiji, a ona student impresivne lepote koja ostavlja bez daha. Bez obzira na razlike medju njima, ljubav se dogodila i ona je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila kcer, a on je otišao svojim putem – putem sna, slave i uspeha. Dok su njih dve preživljavale dvadeset godina u skromnoj svakodnevnici, imajuci jedna drugu i prijatelje, on je rasipnicki trošio na sebe za života, kupujuci i placajuci svoju besmrtnost.
Posle dvadeset godina cuveni glumac Marko u šetnji gradom sasvim slucajno na ulici nailazi na devojku koja ga fizickom lepotom i glasom podseti na njegovu ljubav od pre dvadeset godina. Želja za istinom o devojci koju je slucajno sreo dovodi ga do Evinog praga. Bice to mesto na kome saznaje istinu, koja ce promeniti njegov život. Od tog trenutka sve što mu bude bilo potrebno, bice ljubav.

Ovo je roman o fenomenu ženske lepote, koji govori da lepota nije garant srece u ljubavi. Najlepše žene su uprkos tome što su najpoželjnije, najcešce najostavljenije i najtužnije žene na svetu. Ovo je samo jedan primer, koji prestaje to bude tek posle dve decenije bola i samoće.
Roman "Na korak od Evinog praga" dokazuje da je najvažnije verovati u ljubav. Ako dovoljno jako verujete, sve vaše želje postace stvarnost. Za srecan kraj zaslužna je ljubav kojoj ni vreme, ni bol, ni prošlost ne mogu ništa.
Ovo je prvi i jedini srpski muško-ženski roman napisan o ljubavi iz ugla oba aktera priče – muškarca i žene. Citajuci ovu knjigu imacete pravu sliku o ljubavi i tome kako je uciniti srecnom do kraja, a to je ono cemu svi težimo. U životu možete imati sve, ali ako nemate ljubav – necete imati ništa.
Autori: Milica Blagojevic-Jankovic i Stanko Holcer

Žanrovi: Ljubavni, Drama, Domaci pisci
Izdavac: Smart studio
Broj strana: 151
Pismo: Latinica
Format: 21 cm
Godina izdanja: 2013.

Cena knjige: 599din. +ptt.
Za Beograd moguce licno preuzimanje
Knjigu možete poruciti na:
E-mail. prodajaknjigabg@gmail.com
Telefon: 060/3241446


O autorima:

Stanko Holcer je rodjen 30. novembra 1975. godine u mestu Maribor u Sloveniji. Za svoj život kaže da lici na filmski scenario! Porodica Holcer ima slovenacko, italijansko i nemacko poreklo. I danas jedna ulica u mestu Skoke u Sloveniji nosi ime po njegovom dedi Francu Holceru koji se borio protiv fašizma u Drugom svetskom ratu. Stanko je odrastao u porodici poznatoj po uspehu u sportu (fudbalu). Medjutim kod njega je preovladala ljubav i talenat za muziku i poeziju. Ljubavne pesme piše od svoje petnaeste godine. Proputovao je sve kontinente, a Jugoslavija mu je ostala u srcu! Bavio se producentskim i menadžerskim radom, a radio je za mnoge muzicke grupe i pevace, kao što su: Srebrna krila, Neki to vole vruće, Dad i Daz, Vlado Kalember, Miran Rudan, Vladimir Kocici drugi.
Svoju prvu knjigu pesama "Nek živi ljubav" Stanko posvecuje svojoj majci i svim ženama sveta.
''Na korak od Evinog praga'' je njegov prvi roman, koji je napisao sa poznatom srpskom spisateljicom Milicom Blagojevic-Jankovic.

Milica Blagojevic-Jankovic, rodjena je 26. 11. 1971. godine u Kragujevcu. Vec kao gimnazijalka pokazuje odredjene literarne afinitete. U medjuvremenu, bavi se književnim radom, objavljuje književe radove u brojnim magazinima i casopisima, od kojih su mnoge kratke price prevedene na engleski jezik. Dobila je pozitivne kritike i priznanja mnogih znacajnih literarnih kriticara i kulturologa. Da se ukusi literarne kritike i citalaca poklapaju potvrđuju i rasprodati tiraži njenih knjiga.
Do sada je objavila zbirku prica „Kradljivica vremena“ (Legenda, Cacak 2009) i šest romana: „Instinkt“ (Savez književnika Jugoslavije, Beograd 2004. i Legenda, Cacak 2006, II izdanje), „Obeležena“ (Dobra knjiga, Beograd 2005. i Legenda, Cacak 2010, IV izdanje), „Ulicna zebra“ (Editor, Beograd 2006. i Legenda, Cacak 2008, II izdanje), „Vrelo meso“ (Legenda, Cacak 2007), „Brak za rucak“ (Pan knjiga, Novi Sad 2009) i „Oaza u oblacima ljubavi“ (Harizma, Pancevo 2011). Trenutno živi i radi u Velikom Popovicu kod Despotovca.


Kontakt Prodaja Knjiga: NA KORAK OD EVINOG PRAGA, Autori: Milica Blagojević-Janković i Stanko Holcer

Telefon: 0603241446

*

*

*