luksuzan stan na novom beogradu-gtc park apartmani-118 m2 - 250000evra

Datum objavljivanja: 12-01-2012 15:49:24 | Kontakt ime: milox | Mesto: Beograd Novi Beograd | 1438 puta pregledan |

"GTC" Park apartmani locirani su na Novom Beogradu, u Bloku 19 a, između ulica Vladimira Popovića, Milutina Milankovića i Milentija Popovića, na 10-tak minuta od glavne železničke stanice, Terazija i Slavije.
Park apartmani su luks novogradnja, rađeni su po svim evropskim standardima. U središtu stambeno poslovnog kompleksa, je zeleni atrijum kao i podzemna garaža na dva nivoa, a stanarima je na raspolaganju i fitnes centar i više lokala različite sadržine.
Ceo kompkeks je pod video nadzorom, sa 24 h obezbeđenjem i recepcijom.
Stan i zgrada su sa izvršenim tehničkim prijemom i dobijenom upotrebnom dozvolom, uknjižba je u toku. Obezbeđeno garažno mesto koje je dostupno samo vlasniku ulaskom na rampu sa karticom može se kupiti.
Idealno, najbolje pozicioniran u zgradi, na drugom spratu, ova jčetvorosoban stan sa centralnim grejanjem je vrlo komforan, sa prijatnom atmosferom, i odlikuje ga visok nivo funkcionalnosti i kvaliteta. Široki ulazni hol i stepenište, najsavremeniji lift, visokokvalitetna sigurnosna ulazna vrata, spoljašnja aluminijumska stolarija, tri kupatila opremljena kvalitetnim sanitarijama i keramikom, čine ovaj luksuzni stan najboljom ponudom i nekretninom koju svakako trebate videti.
Stan je dvostrano orijentisan, vrlo je prozračan i svetao. Terasa, odnosno lođa površine 9 m2, na koju se izlazi iz dnevnog boravka i dve spavaće sobe s pogledom na zeleni atrijum, u potpunom miru i tišini, izvanredan je kutak za trenutke odmora i opuštanja.


Kontakt milox: luksuzan stan na novom beogradu-gtc park apartmani-118 m2

Telefon: 0637004117

*

*

*