DOBRODOSLI - HOTEL DUM - BEOGRAD

Datum objavljivanja: 26-03-2016 02:16:25 | Kontakt ime: Hotel DUM | Mesto: Beograd | 627 puta pregledan |

Hotel DUM je novootvoreni, izuzetno moderan hotel, koji se nalazi 15 minuta od centra grada i Knez Mihailove ulice, a u neposrednoj blizini atraktivne, trgovacke ulice Bulevar Kralja Aleksandra. Ovakva lokacija hotela obezbedjuje lak pristup svim glavnim poslovnim, kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim sadrzajima grada.

Hotel raspolaze sa devet kompletno opremljenih soba sa svim sadrzajima koji su prilagodjeni visokim standardima hotelijerstva. Klimatizovane sobe, LCD televizori, Wi-Fi internet, kablovska televizija, telefon, protivpozarna zastita, SOS sistem, mini-bar, sef, fen za kosu i dodatno:bade-mantil, papuce, toaletni pribor, usluga budjenja.

U prizemlju DUM hotela, pored recepcije, nalazi se elegantni restoran sa letnjom bastom, u kome se sluzi dorucak, kao i Aperitiv bar. Room-service je dostupan od 07-23h.

Za potrebe gostiju mozemo organizovati prevoz do aerodroma Nikola Tesla, cuvanje prtljaga, kao i parking u nekoj od obliznjih javnih garaza.

Odlicna usluga, konfor, atmosfera prilagodjena za rad i odmor, cine da hotel DUM bude Vas izbor prilikom posete Beogradu, a ujedno i oazom mira i lepote.
DUM ogranak za hotelski smeštaj, Cede Mijatovica 8, 11000 Beograd
Web sajt: www.hotel-belgrade.com
Telefon: +381 11 40-44-810
E-mail. dum@hotel-belgrade.com


Kontakt Hotel DUM : DOBRODOSLI - HOTEL DUM - BEOGRAD

Telefon: 0114044810

*

*

*