Poslovi koje nudimo uključuju 24-ero satnu skrb o starijim osobama. Ponude i plaće se međusobno razlikuju s obzirom na dijagnozu, broj pacijenta i uvjete u kojima ćete s njima živjeti. Više o samim ponudama možete čuti kada nas kontaktirate.

Uvjeti rada:- Prosječna plaća je 1650 € netto- ugovor o radu, ili po želji preko Gewerbea- duljina turnusa je u trajanju od 14-60 dana- plaća je preko računa 10. u mjesecu ili nakon odrađenog turnusa

Uvjeti za posao:- minimalno poznavanje njemačkog jezika ili engleskog jezika (ovisi u kojoj zemlji želite raditi)- prethodno iskustvo skrbi i njegovanja (privatno, u staračkim domovima, bolnicama, volontiranje,…)

Od kandidata tražimo pozitivan stav i odgovornost.

I u slučaju da ne zadovoljavate sve od navedenih uvjeta, javite nam se. Sve prijave ćemo razmotriti i pomoći ćemo Vam se profesionalno usavršiti.

Možete nas kontaktirati na besplatni broj telefona: 0800 804 848 (+385800 804 848 ako zovete izvan Hrvatske).Benefiti:- minimalna mjesečna plaća od 1400 € netto, maksimalna 3200 €- organiziran i plaćen prijevoz- bonus za preporuke od 300 €- porezne olakšice za djecu- rad u tvrki koja konstantno poboljšava uvjete svojih zaposlenika- stjecanje iskustva te usavršavanje jezika